Suzuki-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó szinte minden Suzuki típushoz.


Suzuki-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat Megrendelés KapcsolatfelvételSuzuki Alto
Az egyik legkisebb csomagtérrel rendelkező Magyarországon kapható autó a Suzuki Alto. Méreteit tekintve a legkisebb Suzuki mind szélesség, mind magasság, mind hossz tekintetében. A különböző változatok 1985 óta vannak jelen az autók piacán. Az eltelt évek alatt a Suzuki Alto belső tere nem sokat változott. A Suzuki Alto 800 kg-os súlyához képest a 62 LE-s motor nem rossz választás. Az viszont érződik a Suzuki Alto-n, hogy a motorját nem nyomatékra, hanem teljesítményre hangolták a japán mérnökök. A fogyasztása valamivel az átlag alatt van. Széria felszereltségként van a Suzuki Alto-ban kettő darab légzsák, és a blokkolás gátló. GLX változatban elektromos rásegítésű kormánymű is található. A Suzuki Alto összeszereltsége jónak mondható.

Az oldal kulcsszavai
thule csomagtartó, cam csomagtartó, suzuki csomagtartó, csomagtartó Budapest, suzuki alto csomagtartó

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Suzuki Alto

Suzuki Alto


Tetőcsomagtartó kombinációk Suzuki Alto autóra


Suzuki Altóra szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekrőlSuzuki Alto tetőcsomagtartó - Cam típus ismertetése


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40004
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi komplett tetőcsomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.Suzuki Alto tetőcsomagtartó - Thule típus ismertetése


Thule T960 tetőcsomagtartó talp
A svéd Thule cég által gyártott T960-as tetőcsomagtartó rögzítő szett 4 darab talpat tartalmaz. Csak a horganyzott, műanyag gumiréteggel bevont acél rúd alkalmazható ehhez a talpszetthez. A talpakat a T212-es cikkszámú szerelő kit segítségével lehet rögzíteni az autó tetejéhez. Zárhatóvá a T544-es cikkszámú 4 darabos zárbetét készlettel lehet.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Thule tetőcsomagtartó kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 544-es zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlataink

Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Suzuki Alto, 3 ajtós, ferdehátú, 1985-1993-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T960 Thule Rapid Tetőcsomagtartó talpszett 30 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T072 Thule autóspecifikus szerelő kit 9 380 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
53 480 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép Linkcsere-partnerek