Suzuki-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó szinte minden Suzuki típushoz.


Suzuki-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat Megrendelés KapcsolatfelvételSuzuki Alto
A nálunk is kapható legkisebb Suzuki az Alto. Mind hossz, mind szélesség, mind magasság tekintetében egyaránt. A belső kezelő szervek igazi japános eredetet mutatnak, elég csak a fűtés – szellőzés toló kapcsolóra utalni. A Suzuki Alto belső kialakításán nem sokat segített a szövet betétek elhelyezése az olcsó kopogós kemény műanyagok között. A 800 kg-os önsúlyhoz a 62 LE-s motor nem tűnik rossznak, bár erősen érződik, hogy teljesítményre van hangolva és nem nyomatékra. A Suzuki Alto futóműve a hátsó merev hidas kialakítás ellenére még a rosszabb minőségű utakon is korrektnek mondható. Széria felszereltség a két darab légzsák és az ABS. A Suzuki Alto GLX-es felszereltség estén elektromos rásegítésű kormányművel rendelkezik. A méretbeli hiányosságok a csomagtér tető felnyitásával válnak nagyon problémássá, lévén a Suzuki Alto csomagtere 177 liter.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó ár, suzuki tetőcsomagtartó, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, suzuki alto tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Suzuki Alto

Suzuki Alto


Tetőcsomagtartó kombinációk Suzuki Alto autóra


Suzuki Altóra szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Suzuki Altó tetőcsomagtartó - Cam típus ismertetés


CAM Sintesi komplett tetőcsomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Suzuki Alto tetőcsomagtartó - Thule ismertetés


Thule 754 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule 777 adapter
Rövid tetjű gépkocsikhoz, segítségével megteremthető a szükséges távolság az első és a hátső keresztrúd között, és biztosítják a csomagtartó biztonságos helyzetét
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 596 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott T596-os zárszett tartalmaz 6 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót, plusz adapter használatánál 2 db zárhengerrel az adaptert is zárt állapotba lehet tenni.Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Suzuki Alto, 3 ajtós, ferdehátú, 1994-2001-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél tetőcsomagtartó keresztrúd 13 600 Ft
T777 Thule adapter rövid tetejű autókhoz 19 000 Ft
T1168 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T596 6 db-os zárbetét szett 
Opcionális
10 000 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
81 600 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Suzuki Alto, 3 ajtós, ferdehátú, 1994-2001-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium tetőcsomagtartó keresztrúd 24 990 Ft
T777 Thule adapter rövid tetejű autókhoz 19 000 Ft
T1168 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T596 6 db-os zárbetét szett 
Opcionális
10 000 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
92 990 Ft


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.
   


 
Oldaltérkép Linkcsere-partnerek