Suzuki-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó szinte minden Suzuki típushoz.


Suzuki-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat Megrendelés KapcsolatfelvételSuzuki Ignis
Az első emberi belterű Suzuki a Suzuki Ignis. Elöl a helykínálat több mint elegendő, csak az ülőlap rövidebb a kelleténél. A kormány magassága nem állítható, és emiatt nehéz az üléspozíció kényelmes beállítása. A Suzuki Ignis műszerfal borítása már szinte nem japános. A Suzuki Ignis-ben a műanyagok olcsók és kopogósak, de legalább pontosan vannak összerakva. A kormánykerék anyaga még így is kilóg a sorból. A Suzuki Ignis-nek sem erénye a zajszigetelés, de ez sosem jellemezte a Suzuki-t. A futómű és a rugózás túlságosan keményre sikeredett, valószínűleg nem tudományosan sportos. A Suzuki Ignis a Wagon R+ padlólemezére épül, egy hozzá hegesztett toldattal, de a csomagtere így is kisebb, mint az előbb említett Suzuki-ban. A Suzuki Ignis-ben a pedálok elrendezése nem sikerült túl jól, az ergonómia nem igen játszott szerepet.

Az oldal kulcsszavai
thule tetőcsomagtartó suzuki alto, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó suzuki, tetőcsomagtartó Budapest

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Suzuki Ignis

Suzuki Ignis


Tetőcsomagtartó kombinációk Suzuki Ignis autóra


Suzuki Ignisre szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40005
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi komplett tetőcsomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertetés


Thule 750 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule 777 adapter
Rövid tetjű gépkocsikhoz, segítségével megteremthető a szükséges távolság az első és a hátső keresztrúd között, és biztosítják a csomagtartó biztonságos helyzetét
Thule Kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.

Thule 596 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott T596-os zárszett tartalmaz 6 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót, plusz adapter használatánál 2 db zárhengerrel az adaptert is zárt állapotba lehet tenni.Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Suzuki Ignis, 3 ajtós, ferdehátú, 2001-2005-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System Tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T1166 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T774 Thule adapter rövid tetejű autókhoz 23 300 Ft
T596 6 db-os zárbetét szett 
Opcionális
10 000 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
85 900 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Suzuki Ignis, 3 ajtós, ferdehátú, 2001-2005-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System Tetőcsomagtartó talpszett 35 500 Ft
T861 Thule 120 cm-es alumínium keresztrúd pár 24 990 Ft
T1166 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T774 Thule adapter rövid tetejű autókhoz 23 300 Ft
T596 6 db-os zárbetét szett 
Opcionális
10 000 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
97 290 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép Linkcsere-partnerek