Suzuki tetőcsomagtartó - Kapcsolatfelvétel
Suzuki-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó szinte minden Suzuki típushoz.


Suzuki-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat Megrendelés KapcsolatfelvételKapcsolatfelvétel
A cégalapító Szudzuki Micsio 22 évesen, 1909-ben készíti el első termékét egy pedálhajtású szövőgépet. Folyamatosan korszerűsítette a termelést, ezért 1920-ban 500 000 jen alaptőkével, bevezette cégét a tőzsdére, Suzuki Szövőszékgyártó Vállalat (Suzuki Jidosa Kogyo) néven. Ez a dátum tekinthető a mai nevén Suzuki Motor Corporation-ként ismert történet kezdetének. 1952-ben elkészül az első Power Free néven itt gyártott jármű, egy 36 cm3 motorral szerelt segédmotor kerékpár. 1954-ben változik a cég neve Suzuki Motor Corporation-re. 1974-ben elindul a gépkocsi export. 1982 megkezdi működését a pakisztáni autógyár, aláírják az indiai Maruti, és a spanyolországi Santana gyáralapító okiratait. 1990-ben megállapodás születik a magyarországi Suzuki gyár létesítéséről, 1991-ben megalakul a Magyar Suzuki Rt. 1993-ban indul meg a „mi autónk gyártása” Esztergomban. 2000-re a darabszám megközelíti az évi 80 000 darabot.

Az oldal kulcsszavai
thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó suzukira, tetőcsomagtartó ár suzuki

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Kapcsolatfelvétel


Az alábbiakban a tetőcsomagtartókkal és a weblappal kapcsolatos általános kérdéseket, észrevételeket várjuk.
Kérjük, e-mail címét és telefonszámát is küldje el nekünk, hogy minél előbb fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, választ tudjunk adni kérdésére.


 
Név*:
 
Telefon*:
 
E-mail cím*:
  Ebbe a mezőbe kérjük, NE ÍRJON semmit. Ha bármit ír bele, a teljes megkeresése törlésre kerül, nem kapunk semmilyen értesítést üzenetéről.
Megjegyzés:  

>>
 
Oldaltérkép Linkcsere-partnerek